Terroir
Terroir recepten
-
Lamkotelet met miniwortel, tuinbonen, een écrasé van erwt en een lamsbordelaise -
Everzwijn met savooikool, spek, witloof, een aardappelmousseline en een wildsaus met braaduitjes -
Pladijs met garnaal, romanesco en bloemkool en een jus van waterkers -
Vlaswijting met broccoli, pompoen en een sabayon van peper -
Gebakken zalmforel met knolselder, pomme cocotte en een jus vermouth met citrus fresh -
Witloof met een crumble van walnoot en bieslook en een vinaigrette van prei en dragon -
Stoofpotje van asperges met spinazie, een gepocheerd ei en een emulsie van dragon -
Mechelse Koekoek met wintergroenten en een jus fumé
Word lid van UFS!
- Receptinspiratie en praktische tips van onze UFS Chefs
- Ontvang gratis samples van onze nieuwste producten
- Spaar via jouw aankopen op de webshop voor gratis cadeaus
Heb je al een account?
Log hier in