Menu

Bied jij, net zoals zoveel andere zaken, tegenwoordig ook thuisbezorging of afhaalmaaltijden aan? Met onze tips zorg je ervoor dat jouw service nóg beter wordt en jij je klanten zo extra comfort biedt!

Maaltijden aan huis leveren wordt alsmaar populairder. Steeds meer consumenten willen het gemak van een bereide maaltijd, maar zonder hun woning te verlaten.

Volgens de voorspellingen zullen consumenten in de toekomst ook steeds meer flexibiliteit van uitbaters verwachten*. Ze willen van hun lievelingsgerechten kunnen genieten in het comfort van hun eigen woning, en dat liefst met minimale wachttijden. Voor zaakhouders en chefs is dit dus een sleutelmoment. Delivery vraagt dan wel een extra investering van tijd en geld, maar je bent zo meteen klaar om je gasten in de toekomst te verwennen met een goed uitgebouwd meeneemaanbod.

 
 
*Bron: Fraunhofer ISI. 50 trends influencing Europe’s food sector by 2035.

8 tips voor levering of take-away

Uit angst voor je reputatie moet je het alleszins niet laten. De tijd dat alleen goedkope fastfoodketens brommertjes de baan op stuurden, is al lang voorbij. In grote steden wagen zelfs de meest chique restaurants zich aan een take-away- of levering-optie, gewoon omdat ze mee willen zijn met hun tijd. Wil jij hetzelfde doen? Hou dan rekening met deze punten:
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu