Menu

Ingrediënten

+

Bereiding

  • asperges, wit 40.0 st
  • zout

Aardappelwafel

  • Aardappel, gekookt 500.0 g
  • boter 125.0 g
  • olijfolie 40.0 g
  • bloem 225.0 g
  • eieren 3.0 st
  • geraspte parmezaanse kaas 65.0 g
  • Knorr professional knoflook Puree 4.0 g
  • bakpoeder 8.0 g

Saus

Opmaak

  • 64˚C eitjes 10.0 st
  • borage cress 20.0 g
  • Iberico ham 20.0 g

Bereiding

  1. Bereiding

    • Schil de asperges.
    • Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen.
    • Snijd de asperges bij en verwarm ze in het kookvocht.
  2. Aardappelwafel

    • Pureer de aardappels en vermeng deze met de boter, olie, bloem, eieren, kaas, zout , knoflook en het bakpoeder tot een beslag.
    • Bak het beslag in een wafelijzer.
  3. Saus

    • Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een siphon.
    • Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  4. Opmaak

    • Verdeel de asperges over de borden.
    • Leg de wafels en de 64°C eitjes erbij.
    • Maak het geheel af met de cress, krokante ham en de Hollandaise saus.
    TIP: Meng voor een ander smaakprofiel in de saus wat Knorr primerba curry onder de Garde D’or hollandaise saus.

    Maak de saus wat pittiger door wat Knorr Professional specerijenpuree 3 pepers onder de Garde D’or hollandaise saus te mengen.