Bavarois van aardbeien uit Wepion met granola van noten
België

Ingrediënten
Bavarois van aardbeien uit Wepion met granola van noten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 1.0 l
-
aardbeiencoulis 2.0 l
-
aardbeien van Wepion 750.0 g
-
granola van noten 250.0 g
-
citroensap 125.0 ml
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Klop de Solo op tot yoghurtdikte
- Voeg de aardbeiencoulis, citroensap en Textuur toe en klop verder tot een homogene massa.
- Doe in vormpjes (70g)
- Laat opstijven en werk af met stukjes aardbeien en de Granola.