Ingrediënten
Beef Wellington met madeirasaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding Beef Wellington
Bereiding madeirasaus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/binders/8711100680123NL.png)
Ingrediënt naam
Bereiding Beef Wellington
-
vetstof 40.0 ml
-
sjalot, fijngesneden 200.0 g
-
champignons, in brunoise 700.0 g
-
Platte Peterselie fijngesneden 20.0 g
-
rundsfilet, in porties van 200 gr 10.0 st
-
Bladerdeeg 2.0 st
-
eigeel
Bereiding madeirasaus
-
vetstof 20.0 ml
-
sjalot, fijngesneden 50.0 g
-
tomatenpuree 30.0 g
-
madeira 150.0 ml