Bolo Bastard
Met The Vegetarian Butcher™ NOMince. Verras je gasten met recepten waarvan ze niet zouden verwachten dat ze plant-based zijn, zoals deze vegetarische variant van spaghetti bolognaise.
Ingrediënten
Bolo Bastard
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding







Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 100.0 ml
-
uien, in blokjes 150.0 g
-
wortelen, in blokjes gesneden 150.0 g
-
champignonschijfjes 150.0 g
-
spaghettikruiden 40.0 g
-
water 1.0 l
Bereiding
-
Bereiding
- Verhit de Phase Plus.
- Stoof de ui, de wortelblokjes en de champignons aan.
- Voeg de Conimex Sambal Oelek, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en stoof even mee.
- Voeg de Knorr Collezione Italiana Tomatino, de Knorr Primerba Tijm, de Knorr Primerba Rode Pesto, de spaghettikruiden en het water toe.
- Voeg de The Vegetarian Butcher™ NOMince toe.
- Laat het geheel een uur sudderen.