Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • vetstof 100.0 ml
  • uien, in blokjes 150.0 g
  • wortelen, in blokjes gesneden 150.0 g
  • champignonschijfjes 150.0 g
  • spaghettikruiden 40.0 g
  • water 1.0 l

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit de Phase Plus.
    • Stoof de ui, de wortelblokjes en de champignons aan.
    • Voeg de Conimex Sambal Oelek, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en stoof even mee.
    • Voeg de Knorr Collezione Italiana Tomatino, de Knorr Primerba Tijm, de Knorr Primerba Rode Pesto, de spaghettikruiden en het water toe.
    • Voeg de The Vegetarian Butcher™ NOMince toe.
    • Laat het geheel een uur sudderen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu