Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • uien, in blokjes 150 g
  • wortelen, in blokjes gesneden 150 g
  • champignonschijfjes 150 g
  • spaghettikruiden 40 g
  • water 1 l
  1. Bereiding

    • Verhit de Phase Plus.
    • Stoof de ui, de wortelblokjes en de champignons aan.
    • Voeg de Conimex Sambal Oelek, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en stoof even mee.
    • Voeg de Knorr Collezione Italiana Tomatino, de Knorr Primerba Tijm, de Knorr Primerba Rode Pesto, de spaghettikruiden en het water toe.
    • Voeg de The Vegetarian Butcher™ NOMince toe.
    • Laat het geheel een uur sudderen.