Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • water 2.5 l
  • verse tortellini met kaas of een andere vulling 500.0 g
  • mengeling van wilde champignons uit de diepvries 400.0 g
  • maderawijn 50.0 ml
  • bieslook, fijngesneden 10.0 g

Bereiding

  1. Bereiding

    • Breng het water aan de kook en voeg al roerend de bospaddenstoelenbouillon toe.
    • Kook daarin de tortellini en diepgevroren boschampignonmengeling tot de tortellini gaar zijn.
    • Voeg de peperpuree toe samen met de madeirawijn.
    • Werk af met de fijngesnipperde bieslook.   
    TIP : Tortellini zijn de kleinste gevulde pastaringen. Mag de bouillon wat meer vullen? Kies dan voor tortelloni.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu