Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • melk 5 l
  • boter 500 g
  • kabeljauwfilets 5 kg
  • water 4 l
  • olijfolie 600 ml
  • nootmuskaat 10 g
  • courgettes, in plakjes 5 kg
  1. Bereidingswijze

    -Breng de melk met de boter en de Knoflookpuree aan de kook en leg hier de kabeljauw in.

    -Laat deze zachtjes garen en haal uit de melk, verbrokkel de vis en houd opzij.

    -Breng de melk terug aan de kook met4L water en de Solo en voeg van het vuur al roerend de Aardappelpuree toe.

    -Werk af met de 2 dl olijfolie en breng verder op smaak met Dille, Peperpuree en nootmuskaat.

    -Meng er de vis onder en doe het geheel in een ovenschotel.

    -Vermeng de courgetteschijfjes met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout.

    -Bedek met de brandade van courgette in 2 richtingen en plaats 20 min. in een tot 150°C voorverwarmde oven met 25% stoom.