Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • broccoli 857 g
  • arachideolie 30 g
  • gehakt 600 g
  • zout en peper
  • koud water 490 g
  • nootmuskaat
  • Gruyère, gemalen 300 g
  1. Bereiding

    • Zet de combisteamer op stoomstand en stoom de broccoli tot deze beetgaar is.
    • Laat de broccoli afkoelen in ijswater zodanig dat de kleur behouden blijft.
    • Verhit een pan met arachideolie en bak het gehakt aan, kruid af met peper en zout en laat ook deze snel afkoelen.
    • Strooi het droge product voor Koude Basis Aardappelpuree in koud water samen met de Primerba Tuinkruiden en de nootmuskaat. Roer het geheel door tot het is opgelost. Laat het product 15 minuten staan voor de juiste binding.
    • Meng de broccoli met het gehakt en bestrooi met het Kippenbouillon Poeder om extra smaak te krijgen. Vermeng goed zodanig dat de Kippenbouillon verdeeld is.
    • Neem een gastronorm of aluminium bakjes en leg op de bodem het mengsel van broccoli en gehakt, vervolgens een laag Koude Basis Aardappelpuree en bestrooi met de Gruyère.
    • Laat de oven voorverwarmen op 200°C en zet de bereiding gedurende 15 minuten in de oven.