Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bulgur

Garnituur

  • radijsjes 150.0 g
  • komkommer 250.0 g
  • avocado 3.0 st
  • lente-uitjes fijngesnipperd 100.0 g
  • edamame 250.0 g

Opmaak

Bereiding

  1. Bulgur

  2. Garnituur

    • Schil de radijs en snijd deze flinterdun op de mandoline.
    • Snijd de komkommer in de lengte in dunne plakjes op de mandoline.
    • Maak de avocado schoon en snijd deze in plakken en snijd de bosui in ringetjes.
  3. Opmaak

    • Schep de bulger in de disposable bowls.
    • Verdeel de gesneden radijs, komkommer, avocado, lente-ui en de edamame boontjes op de bulgur.
    • Maak de salade af met de waterkers, shiso purper blaadjes.
    • Verpak de Hellmann's Dressing Fijne Kruiden-Bieslook in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu