Bulgur salade met avocado, radijs en dressing fijne kruiden (delivery)

Ingrediënten
Bulgur salade met avocado, radijs en dressing fijne kruiden (delivery)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bulgur



Garnituur
Opmaak

Ingrediënt naam
Bulgur
-
sjalotjes, gesnipperd 30.0 g
-
olijfolie
-
sinaasappelsap 55.0 ml
-
Bulgur 375.0 g
Garnituur
-
radijsjes 150.0 g
-
komkommer 250.0 g
-
avocado 3.0 st
-
lente-uitjes fijngesnipperd 100.0 g
-
edamame 250.0 g
Opmaak
-
waterkers 100.0 g
-
Shiso purper 5.0 Pack
Bereiding
-
Bulgur
- Breng 7,5 dl water aan de kook en voeg al roerend de Knorr Professional Geconcentreerde Groenten Bouillon toe.
- Stoof de sjalot samen met de Knorr Primerba Curry en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook in wat olijfolie.
- Voeg het sinaasappelsap toe en breng het geheel aan de kook.
- Giet het geheel op de bulgur en roer goed door.
- Dek de bulger af en laat het gedurende 10 minuten rusten.
-
Garnituur
- Schil de radijs en snijd deze flinterdun op de mandoline.
- Snijd de komkommer in de lengte in dunne plakjes op de mandoline.
- Maak de avocado schoon en snijd deze in plakken en snijd de bosui in ringetjes.
-
Opmaak
- Schep de bulger in de disposable bowls.
- Verdeel de gesneden radijs, komkommer, avocado, lente-ui en de edamame boontjes op de bulgur.
- Maak de salade af met de waterkers, shiso purper blaadjes.
- Verpak de Hellmann's Dressing Fijne Kruiden-Bieslook in aparte disposable bakjes.