Chef Traiteur - Chinese varkensreepjes lo mein

Ingrediënten
Chef Traiteur - Chinese varkensreepjes lo mein
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 300.0 ml
-
varkensreepjes 5.0 kg
-
droge sherry 300.0 ml
-
bruine suiker 300.0 g
-
diepvries Sugar Snaps, gegaard 4.0 kg
-
diepvries Paprika rood / groen / geel, gegaard 4.0 kg
-
Knorr Mie-noodles, gekookt 8.0 kg
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit de Phase en bak het vlees op hoog vuur goudbruin.
- Koel zo snel mogelijk terug.
- Vermeng koud de Sambal Oelek, Knoflook, Ketjap Manis, sherry, bruine suiker en Koude Binder tot een geheel.
- Vermeng dit met de groenten, vlees en de Mie-noodles.