Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • kippendrumsticks 2 kg
  • chorizo, zonder vel in schijfjes 1.5 kg
  • komijnpoeder 40 g
  • diepvriesgroenten ‘Mediterraanse Brunoise’, gegaard 5 kg
  • gekookte ham, in dikke repen 1.5 kg
  • Knorr Parboiled Langkorrelrijst, gegaard 10 kg
  • Platte Peterselie fijngesneden 150 g
  1. Bereidingswijze

    • Verhit de Phase en bak hierin de kippendrumsticks aan, gaar deze verder in de oven.
    • Koel zo snel mogelijk af nagaring.
    • Bak de chorizo aan, en voeg het komijnpoeder toe. Koel af.
    • Vermeng koud de Napoletana met Knoflook, Tijm en Sambal Oelek.
    • Meng er de groenten, gebakken kip, Chorizo, gekookte ham en rijst onder.
    • Werk af met de platte peterselie.