Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • gemengd gehakt 1 kg
  • uienblokjes 800 g
  • wortelen, in stukken 400 g
  • groene paprika, in blokjes gesneden 400 g
  • rode paprika in blokjes 400 g
  • komijnpoeder 5 g
  • kaneelpoeder 4 g
  • oregano 10 g
  • maiskorrels 400 g
  • kidneybonen uit blik 1.6 kg
  • cheddar 250 g
  1. Bereiding

    Kook de pasta beetgaar en koel af. Verhit de Phase en bak er het gehakt met de uien in aan. Voeg wortel, groene en rode paprika toe en laat 5 min. stoven. Voeg de knoflookpuree, de Sambal Oelek, het komijnpoeder, het kaneelpoeder en de oregano toe. Laat opnieuw 5 min. stoven. Voeg de Napoletana toe en laat stoven tot de groenten gaar zijn. Voeg de maïskorrels en de kidneybonen toe, warm goed door. Breng verder op smaak met de geconcentreerde groentebouillon. Roer er de penne door en verdeel alles in gastrobakken. Strooi er de geraspte cheddar over en plaats in een voorverwarmde oven (180°C) tot de kaas begint te kleuren.