Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • varkensreepjes 5 kg
  • sluimerwten, diepvries 4 kg
  • rode paprika, in julienne 2 kg
  • gele paprika, in julienne 2 kg
  • droge sherry 300 ml
  • bruine suiker 300 g
  • Koriander, fijngesneden 40 g
  1. Bereidingswijze

    -Kook de Pasta beetgaar en koel hem onder koud water af.

    -Verhit de Phase en bak het vlees op hoog vuur goudbruin.

    -Voeg de sluimererwten en de paprika toe tot deze zacht zijn.

    -Voeg de Pasta toe en warm alles nog eens goed door.

    -Vermeng Sambal, Knoflook, Ketjap Manis, Sherry, bruine suiker en Maïszetmeel en voeg bij de bereiding.

    -Warm goed door.

    -Werk het gerecht af met de koriander.