Chinese Varkensreepjes lo mein

Ingrediënten
Chinese Varkensreepjes lo mein
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze




Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 300.0 ml
-
varkensreepjes 5.0 kg
-
sluimerwten, diepvries 4.0 kg
-
rode paprika, in julienne 2.0 kg
-
gele paprika, in julienne 2.0 kg
-
droge sherry 300.0 ml
-
bruine suiker 300.0 g
-
Koriander, fijngesneden 40.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
-Kook de Pasta beetgaar en koel hem onder koud water af.
-Verhit de Phase en bak het vlees op hoog vuur goudbruin.
-Voeg de sluimererwten en de paprika toe tot deze zacht zijn.
-Voeg de Pasta toe en warm alles nog eens goed door.
-Vermeng Sambal, Knoflook, Ketjap Manis, Sherry, bruine suiker en Maïszetmeel en voeg bij de bereiding.
-Warm goed door.
-Werk het gerecht af met de koriander.