Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding chou farçi

Mosterdsaus

Bereiding

  1. Bereiding chou farçi

    • Meng het varkensgehakt met het ei , het paneermeel, de fijngehakte peterselie en de fijngesneden sjalot.
    • Verdeel het gehakt (± 100 g ) over de voorgekookte savooikoolblaadjes en vouw deze dicht.
    • Plaats de bekomen koolrolletjes in een ovenschaal.
    • Meng het water met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Rund en giet deze over de koolrolletjes.
    • Gaar op 180°C gedurende 20 minuten.
  2. Mosterdsaus

    • Verhit het water en voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Fond toe
    • Voeg de Solo Professional Culinair en de graanmosterd toe en laat 5 minuten koken.
    • Bind met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu