Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding chou farçi

  • varkensgehakt grof gemalen 1 kg
  • eieren 3 st
  • paneermeel 100 g
  • bladpeterselie fijngesneden 50 g
  • sjalot, fijngesneden 75 g
  • savooikoolbladeren, voorgekookt 15 st
  • water 1 l

Mosterdsaus

  • water 0.3 l
  • graanmosterd 75 g
  1. Bereiding chou farçi

    • Meng het varkensgehakt met het ei , het paneermeel, de fijngehakte peterselie en de fijngesneden sjalot.
    • Verdeel het gehakt (± 100 g ) over de voorgekookte savooikoolblaadjes en vouw deze dicht.
    • Plaats de bekomen koolrolletjes in een ovenschaal.
    • Meng het water met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Rund en giet deze over de koolrolletjes.
    • Gaar op 180°C gedurende 20 minuten.
  2. Mosterdsaus

    • Verhit het water en voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Fond toe
    • Voeg de Solo Professional Culinair en de graanmosterd toe en laat 5 minuten koken.
    • Bind met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux.