Chou farçi in mosterdsaus

Ingrediënten
Chou farçi in mosterdsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding chou farçi

Mosterdsaus


Ingrediënt naam
Bereiding chou farçi
-
varkensgehakt grof gemalen 1.0 kg
-
eieren 3.0 st
-
paneermeel 100.0 g
-
bladpeterselie fijngesneden 50.0 g
-
sjalot, fijngesneden 75.0 g
-
savooikoolbladeren, voorgekookt 15.0 st
-
water 1.0 l
Mosterdsaus
-
water 0.3 l
-
Solo Professional Culinair 300.0 ml
-
graanmosterd 75.0 g
Bereiding
-
Bereiding chou farçi
- Meng het varkensgehakt met het ei , het paneermeel, de fijngehakte peterselie en de fijngesneden sjalot.
- Verdeel het gehakt (± 100 g ) over de voorgekookte savooikoolblaadjes en vouw deze dicht.
- Plaats de bekomen koolrolletjes in een ovenschaal.
- Meng het water met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Rund en giet deze over de koolrolletjes.
- Gaar op 180°C gedurende 20 minuten.
-
Mosterdsaus
- Verhit het water en voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Fond toe
- Voeg de Solo Professional Culinair en de graanmosterd toe en laat 5 minuten koken.
- Bind met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux.