Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze couscous

Bereiding


Tunesië

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze couscous

    • Breng het water met de Bouillon aan de kook en giet op de couscous, laat 7 min. afgedekt wellen.
    • Roer los met de helft van de olijfolie.
  2. Bereiding

    • Verhit 400ml van de olijfolie en bak hier het lams-en rundvlees aan met de komijn, Sambal, ras-el-hanout en kaneel.
    • Voeg na 5 min. de uien toe, maak de Kippenbouillon en voeg met de Napoletana en de Knoflook toe aan de vleesbereding.
    • Laat ongeveer 1,5 uur sudderen of tot het vlees bijna gaar is.
    • Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de kip goudbruin, voeg deze 20 min. voor het einde van de gaartijd bij de rest.
    • Voeg de groenten zonder de kikkererwten toe aan de rest van de bereiding, laat 10 min. sudderen, voeg op het einde de kikkererwten toe.
    • Als alles gaar is, doe de couscous in een vrij platte schaal en verdeel daar de groenten en het vlees mooi over.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu