Crème Malakov
Rusland

Ingrediënten
Crème Malakov
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
boter zachte 1.0 kg
-
suiker 1.0 kg
-
eidooiers 625.0 g
-
amandelen, fijngehakt 625.0 g
-
rum 300.0 ml
-
melk 2.0 l
-
boudoirs 1.2 kg
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 1.2 l
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Klop de boter met 900 g van de suiker lichtgeel en schuimig.
- Voeg de eidooiers toe en klop verder tot een luchtig geheel.
- Roer de fijngehakte amandelen door het boter-dooiermengsel.
- Meng de melk en de rum.
- Leg in een gastronormschaal laag om laag biscuits, rummelk en botercreme.
- Zorg dat de bovenste laag uit biscuits bestaat.
- Zet de schaal gedurende 4 uur in de koelkast.
- Klop de Solo met de rest van de suiker stijf en bestrijk de creme Malakov voor het serveren met een dikke laag opgeslagen Solo.