Creoolse Jambalaya met worst, ham en garnalen

Ingrediënten
Creoolse Jambalaya met worst, ham en garnalen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze





Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 6.5 l
-
vetstof 200.0 ml
-
roze garnalen, gepeld 2.0 kg
-
chorizo, zonder vel in schijfjes 1.5 kg
-
uien, in blokjes 1.5 kg
-
witte selder in blokjes 1.0 kg
-
groene paprika, in blokjes gesneden 1.0 kg
-
rode paprika in blokjes 1.0 kg
-
komijnpoeder 40.0 g
-
Platte Peterselie fijngesneden 150.0 g
-
gekookte ham, in dikke repen 1.5 kg
Bereiding
-
Bereidingswijze
-Vermeng de rijst met water en kippenbouillon in gastronormbak. -Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min. -Verhit de PHASE en bak hierin de garnalen aan, haal uit de pan en houd opzij. -Bak de chorizo aan, draai het vuur wat lager en voeg de uien, selder, paprika, komijnpoeder, Knoflook, Tijm, Sambal en Napoletana toe. -Sudder het geheel een 20tal min. onder deksel. -Voeg ham, garnalen en rijst toe en meng er de rijst onder. -Werk af met de platte peterselie.