Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • water 6.5 l
  • roze garnalen, gepeld 2 kg
  • chorizo, zonder vel in schijfjes 1.5 kg
  • uien, in blokjes 1.5 kg
  • witte selder in blokjes 1 kg
  • groene paprika, in blokjes gesneden 1 kg
  • rode paprika in blokjes 1 kg
  • komijnpoeder 40 g
  • Platte Peterselie fijngesneden 150 g
  • gekookte ham, in dikke repen 1.5 kg
  1. Bereidingswijze

    -Vermeng de rijst met water en kippenbouillon in gastronormbak.

    -Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min.

    -Verhit de PHASE en bak hierin de garnalen aan, haal uit de pan en houd opzij.

    -Bak de chorizo aan, draai het vuur wat lager en voeg de uien, selder, paprika, komijnpoeder, Knoflook, Tijm, Sambal en Napoletana toe.

    -Sudder het geheel een 20tal min. onder deksel.

    -Voeg ham, garnalen en rijst toe en meng er de rijst onder.

    -Werk af met de platte peterselie.