Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Puree van artisjokken

  • Artisjokbodem (gaar) 5 st
  • peper 10 g
  • zout 10 g
  • olijfolie 250 ml

Emulsie van citroenmelisse

  • sjalot, gepeld 80 g
  • citroenmelisse 20 bl
  • Knorr Professional Specerijenpuree Chili 750 g 5 g
  • citroengras 2 st
  • cognac 150 ml
  • noilly prat 250 ml
  • Knorr Professional Droge Fonds Gebonden Gevogeltefond 900 g 750 ml
  • boter 25 g
  1. Puree van artisjokken

    Verwarm de Kippenbouillon en de Solo op 100°C Artisjokbodems toevoegen/mixen Peper en zout toevoegen Monteren met olijfolie
  2. Emulsie van citroenmelisse

    Phase, Sjalotten, Knoflookpuree, Citroenmelisse, Chilipeperpuree, Primerba Tuinkruiden en citroengras op 120°C toevoegen Flamberen met Cognac Deglaceren met Noilly Prat Heldere Gevogelte Fond en Solo toevoegen en inkoken Monteren met boter