Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding: Grand-mère saus

Bereiding

  1. Bereiding: Grand-mère saus

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en bak er de spekreepjes, de zilverui en de champignons in aan.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Primerba Tijm toe en laat even meestoven.
    • Blus met de rode wijn en laat even opkoken.
    • Voeg het water toe en laat opnieuw opkoken.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Wildfond toe en laat 5 minuten koken.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu