Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding: Grand-mère saus

  • gerookt spek, in reepjes 200 g
  • zilveruitjes 200 g
  • Parijse champignons, in schijfjes 300 g
  • rode wijn 300 ml
  • water 800 ml
  1. Bereiding: Grand-mère saus

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en bak er de spekreepjes, de zilverui en de champignons in aan.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Primerba Tijm toe en laat even meestoven.
    • Blus met de rode wijn en laat even opkoken.
    • Voeg het water toe en laat opnieuw opkoken.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Wildfond toe en laat 5 minuten koken.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.