Everzwijn met savooikool, spek, witloof, een aardappelmousseline en een wildsaus met braaduitjes

Ingrediënten
Everzwijn met savooikool, spek, witloof, een aardappelmousseline en een wildsaus met braaduitjes
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding saus



Ingrediënt naam
Bereiding saus
-
braaduitjes 250.0 g
-
rode wijn 400.0 ml
-
water 500.0 ml
-
rode wijnazijn 25.0 ml
Bereiding
-
Bereiding saus
- Kook de in 2 gesneden braaduitjes in de rode wijn en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers gedurende 10 minuten.
- Voeg het water toe en breng aan de kook.
- Voeg de Knorr Professional Wildfond poeder en de Knorr Gourmet Poivradesaus toe.
- Laat het geheel gedurende 5 minuten koken.
- Werk af met de rode wijnazijn.