Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding:

  • varkenshaas 800 g
  • geraspte Gruyèrekaas 150 g
  • boter
  • La Chouffe 330 ml
  • sjalot, fijngesneden 2 st
  • peper
  • zout
  1. Bereiding:

    Snijd de filet pure van varken in verschillende medaillons van ± 70 g en breng op smaak met peper en zout (voorzie 3 medaillons per persoon).

    Laat de Phase With Natural Butter Flavour goed heet worden in een braadpan, leg de stukken erin en bak ze op elke kant goed bruin.

    Haal ze uit de pan wanneer ze goed bruin zijn en bewaar ze op een plaat.

    Meng de kaas en de mosterd in een cutter tot een pasta.

    Smeer deze pasta ongeveer 1,5 mm dik tussen twee metalen platen en plaats ze in de vriezer. Haal de pasta uit de vriezer wanneer ze goed hard geworden is. Snijd met een uitsteker met dezelfde diameter als de medaillons rondjes uit deze pasta en leg ze op de stukken vlees. Leg opzij.

    Fruit in een braadpan de sjalotten in wat boter, giet vervolgens het bier erover en laat inkoken tot ongeveer 3/4. Voeg daarna de Knorr Professional Natural Demi-Glace toe en laat opnieuw inkoken tot de gewenste consistentie. Breng op smaak.

    Bak de medaillons 8 min. gaar in de oven op 180° C en zet ze vervolgens 1 min. onder de gril om de pasta te laten gratineren.

    Schik 3 medaillons op een bord, giet er wat jus over en serveer met puree op grootmoeders wijze.