Fingerfood - Witloof met Herve kaas & Gandaham

Ingrediënten
Fingerfood - Witloof met Herve kaas & Gandaham
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
gandaham 50.0 g
-
witloofstronken, gegaard 650.0 g
-
Solo Professional Culinair 100.0 ml
-
Hervekaas 50.0 g
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 150.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Kook de Gandaham even op.
- Blix het witloof met de Solo, Gandaham en de Hervekaas fijn.
- Voeg Bereiding voor Terrines, Soufflés en Gratins toe.
- Blix even verder.
- Verdeel in vormpjes en gaar in de combisteamer op 100% stoom aan 90°C. gedurende 15 tot 30 min. naargelang de massa.