Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • gandaham 50.0 g
  • witloofstronken, gegaard 650.0 g
  • Solo Professional Culinair 100.0 ml
  • Hervekaas 50.0 g
  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 150.0 g

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Kook de Gandaham even op.
    • Blix het witloof met de Solo, Gandaham en de Hervekaas fijn.
    • Voeg Bereiding voor Terrines, Soufflés en Gratins toe.
    • Blix even verder.
    • Verdeel in vormpjes en gaar in de combisteamer op 100% stoom aan 90°C. gedurende 15 tot 30 min. naargelang de massa.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu