Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

Bereiding

  1. Bereiding

    • Snij de 2 soorten krielaardappelen in partjes en meng ze met de balkjes pancetta, partjes rode ui, knoflookpuree, peperpuree en olie.
    • Rooster alles gedurende 15 à 20 minuten in de oven op 200°C.
    • Laat het aardappelgerecht snel weer afkoelen.
    • Meng de gewassen boerenkool onder de afgekoelde aardappelen.
    • Verwarm de aardappelen voor het serveren.  
    TIP : Boerenkool, krulkool (in het Engels: kale) is een typische wintergroente met een pittige smaak. Daardoor combineert de kool moeiteloos met een sterk afsmakende pancetta of rookworst.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu