Gegratineerde macaroni met gruyérekaas
Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

Ingrediënten
Gegratineerde macaroni met gruyérekaas
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Marcaroni



Ingrediënt naam
Marcaroni
-
halfvolle melk 2.0 l
-
broccoliroosjes, gekookt 100.0 g
-
vetstof 30.0 g
-
uien, in blokjes 50.0 g
-
champignonschijfjes 100.0 g
-
geraspte Gruyèrekaas 100.0 g
-
boerenachterham 150.0 g
-
prei, grof gesneden 50.0 g
Bereiding
-
Marcaroni
Kook de Macaroni beetgaar en koel snel terug. Breng de melk aan de kook, voeg de Béchamel saus poeder toe. Kook de saus gedurende 5 minuten en voeg de Primerba Champignon toe. Kook de broccoliroosjes beetgaar en koel snel terug. Verhit de Phase en bak hierin de uienblokjes, champignons en de prei aan, tot deze gaar zijn. Vermeng nu de macaroni met de broccoli, de aangebakken groenten en de ham reepjes. Overgiet met de béchamelsaus en bestrooi met de kaas. -
Opmaak
Bak in een hete luchtoven op 200° C gedurende ca. 15 minuten. Of Gratineer de macaronischotel thuis in een hete luchtoven op 200° C gedurende ca. 15 minuten