Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Groenten

  • kikkererwten uit blik, uitgelekt 600.0 g
  • olijfolie
  • Vadouvan 2.0 g
  • flespompoen 1.0 st
  • venkel 2.0 st
  • peper en zout

Garnituur

  • Little gems 400.0 g
  • kerstomaatjes 500.0 g
  • Hummus 300.0 g
  • olijfolie 40.0 g

Opmaak

Bereiding

  1. Groenten

    • Spoel de kikkererwten af en laat ze drogen op een doek.
    • Bak de kikkererwten in een klein beetje olijfolie knapperig en kruid ze met vadouvan.
    • Maak de pompoen en de venkel schoon en snijd ze in gelijkmatige stukken.
    • Meng ze met de tijm en de olijfolie en kruid ze met zout en peper.
    • Rooster de groenten gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
  2. Garnituur

    • Was de little gem en slinger deze droog in een slacentrifuge.
    • Halveer de tomaatjes en doe de humus in een spuitzakje.
  3. Opmaak

    • Verdeel de little gem over de disposable kommen.
    • Verdeel de geroosterde groenten samen met de kikkererwten en de tomaatjes over de sla.
    • Spuit de humus erbij, maak met een lepel een kuiltje en giet hier wat olijfolie in.
    • Maak de salade af met de granaatappelpitjes, kruiden en wat sumak.
    • Verpak de Hellmann's Vinaigrette Citrus in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu