Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Voorbereiding

  • krielaardappelen, gekookt in de schil 1.5 kg
  • groene boontjes, fijn 700 g
  • eieren 7 st
  • rode ui, in partjes 111 g
  • peterselie 20 g
  • spek 20 sn

Bereiding

Bereiding

  1. Voorbereiding

    Was de krielaardappelen kook deze gaar, bak ze kort en koel snel terug Kook de boontjes beetgaar en koel eveneens snel terug Hak de peterselie fijn Snij de rode ui in fijne ringen Kook de eieren en snij deze in kwartjes Bak het spek
  2. Bereiding

    Meng de krielaardappelen, boontjes en ui onder elkaar Overgiet deze met de Hellmann's Vinaigrette Sjalot Rode Ui Breng op smaak met grofzee zout en peper van de molen. Werk af met kwartjes van ei, stuk spek en gehakte peterselie