Menu
Punten

Ingrediënten

+

Voorbereiding

  • krielaardappelen 1.5 kg
  • groene boontjes, fijn 700.0 g
  • eieren 7.0 st
  • rode ui 111.0 g
  • peterselie 20.0 g
  • spek 20.0 sn

Bereiding


...

Bereiding

  1. Voorbereiding

    Was de krielaardappelen kook deze gaar, bak ze kort en koel snel terug
    Kook de boontjes beetgaar en koel eveneens snel terug
    Hak de peterselie fijn
    Snij de rode ui in fijne ringen
    Kook de eieren en snij deze in kwartjes
    Bak het spek
  2. Bereiding

    Meng de krielaardappelen, boontjes en ui onder elkaar
    Overgiet deze met de Hellmann's Vinaigrette Sjalot Rode Ui
    Breng op smaak met grofzee zout en peper van de molen.
    Werk af met kwartjes van ei, stuk spek en gehakte peterselie
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu