Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

SAUS


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Plaats de vis in een gastobak met gaatjes.
    • Kruid de vis met de helft Visfumet en de helft Aromat voor Vis.
    • Verwarm de oven voor op 70°C – 100% stoom.
    • Stoom de vis gedurende 20 min.
    • Serveer met aardappelpuree en gestoomde broccoli.
  2. SAUS

    • Verhit de Phase en stoof er de sjalotten met de Knoflook in aan.
    • Blus met Cognac en flambeer.
    • Voeg de witte wijn toe en laat de alcohol uitkoken.
    • Voeg het water toe en breng aan de kook en los al roerend de Schaaldierenfond toe.
    • Laat 10min. zachtjes koken en bind de saus.
    • Voeg de Dragon, tomaat en peterselie toe.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu