Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • witte vis, stukken van 150 gram 50 st

SAUS

  • sjalotten fijngesneden 750 g
  • cognac 300 ml
  • witte wijn 2.5 l
  • water 2 l
  • Fijngehakte peterselie 100 g
  1. Bereidingswijze

    • Plaats de vis in een gastobak met gaatjes.
    • Kruid de vis met de helft Visfumet en de helft Aromat voor Vis.
    • Verwarm de oven voor op 70°C – 100% stoom.
    • Stoom de vis gedurende 20 min.
    • Serveer met aardappelpuree en gestoomde broccoli.
  2. SAUS

    • Verhit de Phase en stoof er de sjalotten met de Knoflook in aan.
    • Blus met Cognac en flambeer.
    • Voeg de witte wijn toe en laat de alcohol uitkoken.
    • Voeg het water toe en breng aan de kook en los al roerend de Schaaldierenfond toe.
    • Laat 10min. zachtjes koken en bind de saus.
    • Voeg de Dragon, tomaat en peterselie toe.