Ingrediënten
Gevogeltestoofpotje met fazant
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/calcmenu-update24-0323/8718114713090NL.png)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
sjalot, gepeld 22.22 st
-
knolselder 300.0 g
-
gerookt spek 556.0 g
-
aardappelpartjes 500.0 g
-
vetstof 20.0 ml
-
madeira 250.0 ml
-
water 250.0 ml
-
fazantfilets met vel 10.0 st
-
groene kool 500.0 g
-
peper en zout