Gierst, halfgedroogde tomaten, geslonken boerenkool en cannellinibonen

Ingrediënten
Gierst, halfgedroogde tomaten, geslonken boerenkool en cannellinibonen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Serveren
Ingrediënt naam
Bereiding
-
Gierst 100.0 g
-
boerenkool 60.0 g
Serveren
-
lente-ui 30.0 g
-
cannellinibonen 50.0 g
-
gedroogde tomaten 40.0 g
-
geroosterde kokosrasp 5.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Week de gierst in koud water gedurende 1 uur en spoel vervolgens af.
- Laat water met gierst erin koken gedurende 10 à 15 minuten tot de gierst zacht is. Spoel af.
- Plaats een koekenpan op een hoog vuur en bak er de boerenkool in met een beetje water en zout tot hij mals is. Schrik onder koud water.
- Sauteer vervolgens een ui in een beetje olijfolie, voeg Knorr Aromat Tuinkruiden toe en ten slotte ook de geschrokken boerenkool.
-
Serveren
- Meng de geroosterde look dressing door de gierst met de lente-ui en cannellinibonen.
- Doe het gierstmengsel vervolgens in een slakom en voeg er de halfgedroogde tomaten en gekookte boerenkool bij.
- Bestrooi de salade met het kokosschaafsel.