Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • rode ui 85.0 g
  • houtsnippers 20.0 g

Ahornsiroop- en geroosterde amandeldressing

Serveren

  • babyspinazie 25.0 g
  • veenbessen 15.0 g
  • amandelen 10.0 g
  • groene appel 30.0 g
  • doorregen spek 40.0 g

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Plaats een grillpan op een hoog vuur.
    • Plaats de ui (met schil) in de pan en schroei aan alle kanten dicht.
    • Leg nu de houtsnippers in de pan rond de ui.
    • Laat gedurende 1 minuut op het vuur.
    • Haal van het vuur af en plaats een roestvrije kom over de ui en houtsnippers.
    • Laat een halfuur roken. Verwijder de schil van de ui en gooi weg.
    • Verwijder elke rok van de ui en gebruik in de salade.
  2. Ahornsiroop- en geroosterde amandeldressing

    • Plaats de ingrediënten in een houder en mix met een staafmixer gedurende 1 à 2 seconden zodat de amandelen voldoende gebroken zijn.
  3. Serveren

    • Dresseer de babyspinazie op een bord en leg er de gerookte uirokken op.
    • Voeg de cranberry’s, amandelen, appelsen het spek toe.
    • Besprenkel met deahorn- en geroosterde amandeldressing.
    • Alternatief:Deze salade combineert ook goed met
    • Hellmann’s Vinaigrette Sjalot Rode Ui.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu