Salade van krielaardappel met pastrami

Ingrediënten
Salade van krielaardappel met pastrami
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 20.0 ml
-
krielaardappel in schijven en voorgekookt 750.0 g
-
pastrami, fijn gesneden 200.0 g
-
ijsbergsla, fijngesneden 400.0 g
-
augurken, plakjes 100.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Verwarm de oven op 180°C Meng de voorgekookte aardappelschijfjes met de phase en wat peper en zout. Plaats deze in de oven gedurende 30 minuten, laat snel terugkoelen. Meng de gekoelde krielaardappelen samen met de reepjes pastrami, de reepjes icebergsla en de augurken. Meng de bekomen salade met de Hellmanns dressing honing mosterd