Rode biet- aardappelsalade
Serveer met gegrilde kipfilet of kippenbout.

Ingrediënten
Rode biet- aardappelsalade
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Unused/Remaining Ingredients
Ingrediënt naam
Bereiding
-
aardappelen, in blokjes 500.0 g
-
eieren 3.0 st
-
augurken 150.0 g
-
rode ui, in partjes 111.0 g
-
gekookte rode bieten 250.0 g
Unused/Remaining Ingredients
-
rode ui, in partjes 0.1 g
Bereiding
-
Bereiding
Kook de aardappelblokjes en eieren.
Snij de rode ui en augurken fijn.
Sij de rode biet in blokjes.
Meng de aardappelblokjes, de fijngesneden eieren, augurken en rode uien.
Meng de kruidendressing met de geconcentreerde kippenbouillon.
Vermeng de aangemaakte dressing met de aardappelsalade.
Meng de rodebietenblokjes erdoor.
-
Unused/Remaining Ingredients