Groene bonen met room, fijne kruiden en gedroogde hamsnippers
Groene bonen zoals rusthuisbewoners ze nog nooit hebben gegeten: met fijne kruidenroom en gedroogde ham. Een heerlijk alternatief voor de klassieke boontjes.

Ingrediënten
Groene bonen met room, fijne kruiden en gedroogde hamsnippers
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Ingrediënt naam
Bereiding
-
groene bonen, voorgekookt 1.0 kg
-
gedroogde ham 40.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Plaats de groene bonen in een gastronormbak 1/1 zonder gaatjes en bestrooi met de Knorr Kruidenglacering voor groenten Room & Fijne Kruiden.
- Plaats in de oven op 100% stomen tot de groenten gaar zijn en meng alles goed dooreen.
- Werk af met de gedroogde hamsnippers.
TIP: Wat extra smaak? Gebruik de Knorr Kruidenglacering voor groenten Ui & Fijne Kruiden.