Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • wortelen 408 g
  • pastinaken, in stukken van 2 cm 200 g
  • knolselder 400 g
  • rapen 200 g
  • aardappelen, schijfjes 1143 g
  • gerookt spek 167 g
  • spruiten 200 g
  • witte wijn 150 ml
  • water 500 ml
  • savooikool 882 g
  • makreelfilet, gerookt 900 g
  1. Bereiding

    Stoof de wortels, pastinaken, knolselder, rapen, aardappels en spek 5 minuten aan in Phase. Voeg de spruiten, de Primerba Tijm en de Peperpuree toe en laat 3 minuten meestoven. Blus af met de witte wijn en het water en voeg de Geconcentreerde Groentebouillon toe. Laat op een zacht vuur onder deksel een half uur stoven. Voeg de gesneden savikool toe en schep om. Laat nog 2 minuten onder deksel verder garen. Meng de Primerba Dille en de gerookte makreel onder de hutsepot en serveer.