Hutsepot met gerookte makreel
Iedereen kent de klassieke hutsepot met vlees. Verras uw gasten daarom dan eens met deze visvariant.

Ingrediënten
Hutsepot met gerookte makreel
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding




Ingrediënt naam
Bereiding
-
wortelen 408.0 g
-
pastinaken, in stukken van 2 cm 200.0 g
-
knolselder 400.0 g
-
rapen 200.0 g
-
aardappelen, schijfjes 1143.0 g
-
gerookt spek 167.0 g
-
vetstof 20.0 ml
-
spruiten 200.0 g
-
goede Italiaanse wijn 150.0 ml
-
water 500.0 ml
-
savooikool 882.0 g
-
makreelfilet, gerookt 900.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Stoof de wortels, pastinaken, knolselder, rapen, aardappels en spek 5 minuten aan in Phase.
Voeg de spruiten, de Primerba Tijm en de Peperpuree toe en laat 3 minuten meestoven.
Blus af met de witte wijn en het water en voeg de Geconcentreerde Groentebouillon toe.
Laat op een zacht vuur onder deksel een half uur stoven. Voeg de gesneden savikool toe en schep om. Laat nog 2 minuten onder deksel verder garen.
Meng de Primerba Dille en de gerookte makreel onder de hutsepot en serveer.