Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Saus

Garnituur

  • asperges, wit 28.57 st
  • groene asperges, vers 10 st
  • bloem van courgette 10 st
  • bleekselderijstengels 10 st
  • lente uitjes, fijngesnipperd 1 bs
  • chinese broccoli 100 g
  • witte peper, gemalen

Opmaak

  • zuurdesembrood kruim, geroosterd 50 g
  • Affilla® Cress 10 g
  • bronzen venkel 10 stengel(s)
  • Iberico ham 10 sneden
  1. Saus

    Saus Verwarm de Hollandaise saus en voeg de mosterd toe. Passeer de saus en giet het geheel in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  2. Garnituur

    Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Verdeel een beetje Phase in de pan en leg de ham erop. Verdeel de groenten op de ham, kruid ze met wat peper en stoof ze kort aan.
  3. Opmaak

    Verdeel de groenten met de Ibericoham over de borden. Spuit de mosterdsaus erop en bestrooi met wat geroosterd zuurdesembrood kruim. Maak het geheel af met het kruiden.