Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Préparation

Serveer met polenta met blauwe kaas


Zoete dadels, pittige blauwe kaas, de ietwat bittere rodewijnsaus: met zo veel lagen ontdekken je gasten bij elke hap iets nieuws.

...

Bereiding

  1. Préparation

    TIP: Serveer de polenta in de vorm van frietjes.
  2. Variant met ossobuco

    • Vervang het kalfshalsbroodje door 10 stuks kalfsossobuco.(kooktijd: 1,5 uur op 175°C)
    • Snijd de groenten in balkjes i.p.v. grove stukken en serveer apart bij de ossobuco.
  3. Serveer met polenta met blauwe kaas

    • Breng het water de boter en de Knorr Professional Liquid Concentrate Kip aan de kook en voeg er al roerend de polenta aan toe, laat 2 minuten zachtjes koken.
    • Mix ondertussen de blauwe kaas met de room en voeg die aan de polenta toe en roer goed om.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu