Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Stoofpotje


Geuze is een bier dat spontaan gist. Het wordt uitsluitend gebrouwen in de vallei van de Zenne, in Brussel en in het Pajottenland ten westen van Brussel. Het wordt gemaakt door verschillende lambiekbieren samen te voegen, waardoor het bier een nieuwe gisting ondergaat.

...

Bereiding

  1. Stoofpotje

    Verhit de Phase en bak er de konijnenbillen in aan. Voeg de mosterd en de Specerijenpuree 3 Pepers bij het konijn.Laat het water koken en los er de kippenbouillon in op. Overgiet het konijn met de oude geuze en de kippenbouillon.Gaar het konijn gedurende 45 minuten onder deksel.Haal de gegaarde konijnenbillen uit de pot. Mix de jus van het konijn samen met de ontdooide spinazie en kervel en de Primerba Dragon tot een gladde massa.Verwarm de jus en bind deze op met de Blanke Roux.Warm het konijn opnieuw op in de jus en serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu