Krokant speenvarken zwarte knoflookjus asperges en vadouvan

Ingrediënten
Krokant speenvarken zwarte knoflookjus asperges en vadouvan
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Saus

Jus

Garnituur
Opmaak
Ingrediënt naam
Bereiding
-
buikspek 1.0 kg
-
steranijs 2.0 st
-
hoisinsaus 60.0 g
-
gembergelei 40.0 g
-
honing 20.0 g
-
sojasaus 35.0 g
-
zoete chilisaus 35.0 g
Saus
-
appelsap 0.5 dl
-
Vadouvan 2.0 g
-
gemberpuree 3.0 g
Jus
-
zwarte knoflook (teen) 10.0 st
Garnituur
-
asperges, wit 30.0 st
-
tuinbonen 300.0 g
Opmaak
-
quinoa
-
asanga cress 1.0 bakje