Ingrediënten
Krokant speenvarken zwarte knoflookjus asperges en vadouvan
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-botersaus-met-citroen-6-x-1-kg/8711200573295NL.png)
Jus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8718114713212.png)
Garnituur
Opmaak
Ingrediënt naam
Bereiding
-
buikspek 1.0 kg
-
steranijs 2.0 st
-
hoisinsaus 60.0 g
-
gembersiroop 40.0 g
-
honing 20.0 g
-
sojasaus 35.0 g
-
zoete chilisaus 35.0 g
Saus
-
sinaasappelsap 0.5 dl
-
Vadouvan 2.0 g
-
gemberpuree 3.0 g
Jus
-
zwarte knoflook (teen) 10.0 st
Garnituur
-
asperges, wit 30.0 st
-
tuinbonen 300.0 g
Opmaak
-
quinoa
-
asanga cress 1.0 bakje