Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding jus : eenvoudig

Bereiding Jus: uitgebreid

Bereiding

  1. Bereiding jus : eenvoudig

    • Breng de fijngesneden sjalot, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 pepers en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook samen met de Luikse stroop en het bruin bier aan de kook en laat gedurende 10 min. koken.
    • Voeg de Knorr Professional Gebonden Kalfsjus Vloeibaar toe en laat het geheel gedurende 5 min. zachtjes verder koken.
    • Werk af met de xeresazijn.
    • Bind de saus indien gewenst bij met wat Knorr Maizena Express Bruine Sausbinder. 
  2. Bereiding Jus: uitgebreid

    • Verhit de vetstof en stoof er de fijngesneden sjalot, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 pepers en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook in aan. 
    • Voeg de Luikse stroop toe en blus het geheel met het bruin bier. 
    • Voeg het water toe en breng aan de kook.
    • Voeg de Knorr Basissaus Gebonden Kalfsjus Poeder toe en laat het geheel gedurende 8 min. zachtjes verder koken.
    • Bind met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux tot de gewenste dikte.
    • Werk af met de xeresazijn.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu