Lamsballetjes met een aardappel écrasé, boontjes en een jus van sjalot

Ingrediënten
Lamsballetjes met een aardappel écrasé, boontjes en een jus van sjalot
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding jus : eenvoudig



Bereiding Jus: uitgebreid



Ingrediënt naam
Bereiding jus : eenvoudig
-
sjalotten, fijngesneden 300.0 g
-
luikse stroop 100.0 g
-
bruin bier 100.0 ml
-
Xeresazijn 15.0 ml
Bereiding Jus: uitgebreid
-
vetstof 20.0 ml
-
sjalot, fijngesneden 300.0 g
-
luikse stroop 100.0 g
-
bruin bier 300.0 ml
-
water 500.0 ml
-
Xeresazijn 30.0 ml
Bereiding
-
Bereiding jus : eenvoudig
- Breng de fijngesneden sjalot, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 pepers en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook samen met de Luikse stroop en het bruin bier aan de kook en laat gedurende 10 min. koken.
- Voeg de Knorr Professional Gebonden Kalfsjus Vloeibaar toe en laat het geheel gedurende 5 min. zachtjes verder koken.
- Werk af met de xeresazijn.
- Bind de saus indien gewenst bij met wat Knorr Maizena Express Bruine Sausbinder.
-
Bereiding Jus: uitgebreid
- Verhit de vetstof en stoof er de fijngesneden sjalot, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 pepers en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook in aan.
- Voeg de Luikse stroop toe en blus het geheel met het bruin bier.
- Voeg het water toe en breng aan de kook.
- Voeg de Knorr Basissaus Gebonden Kalfsjus Poeder toe en laat het geheel gedurende 8 min. zachtjes verder koken.
- Bind met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux tot de gewenste dikte.
- Werk af met de xeresazijn.