Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

WERKWIJZE

  • kikkererwten 500 g
  • gele courgettes 500 g
  • groene courgette 500 g
  • gehakt 450 g
  • kerstomatenmix 500 g

Tomatenvinaigrette

  1. WERKWIJZE

    Meng de kikkererwten en de in stukken gesneden courgette met de Knorr

    Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten, de Knorr

    Professional Specerijenpuree Paprika, de Knorr Professional

    Specerijenpuree Knoflook en de Conimex Sambal Oelek.

    Maak van het gehakt balletjes (soepballetjes van ± 20 g) en voeg

    deze bij de groentemengeling.

    Plaats de bekomen mengeling in een ovenschaal en bak deze op

    180°C gedurende 10 minuten.

    Voeg de kerstomaatjes toe en laat nog 5 minuten verder garen.

  2. Tomatenvinaigrette

    Meng voor de tomatenvinaigrette de Hellmann’s Vinaigrette

    Sjalot Rode Ui met de Knorr Collezione Italiana Tomatino, de

    Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten en de

    Knorr Primerba Bouquet all’Italiana.

  3. Afwerking

    Dresseer de warme mengeling van groenten en balletjes op een

    bord en werk af met de bekomen tomatenvinaigrette (deze kan

    zowel koud als warm zijn).

+