Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • kikkererwten 500 g
  • gele courgettes 500 g
  • groene courgette 500 g
  • gehakt 450 g
  • kerstomatenmix 500 g

Tomatenvinaigrette

  1. Bereidingswijze

    • Meng de kikkererwten en de in stukken gesneden courgette met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Conimex Sambal Oelek.
    • Maak van het gehakt balletjes (soepballetjes van ± 20 g) en voeg deze bij de groentemengeling.
    • Plaats de bekomen mengeling in een ovenschaal en bak deze op 180°C gedurende 10 minuten.
    • Voeg de kerstomaatjes toe en laat nog 5 minuten verder garen.
  2. Tomatenvinaigrette

    • Meng voor de tomatenvinaigrette de Hellmann’s Vinaigrette Sjalot Rode Ui met de Knorr Collezione Italiana Tomatino, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten en de Knorr Primerba Bouquet all’Italiana.
  3. Afwerking

    • Dresseer de warme mengeling van groenten en balletjes op een bord en werk af met de bekomen tomatenvinaigrette (deze kan zowel koud als warm zijn).