Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • boter 150 g
  • volle melk 12 l
  • suiker S2 2 kg
  • vanillesuiker 600 g
  • bruine suiker 600 g
  • bloemsuiker 360 g
  • maagzout 45 g
  • exotisch fruit
  1. Bereidingswijze

    • Verwarm de boter met 1 l melk, suiker S²;;, vanillesuiker en maagzout.
    • Breng aan de kook en laat rustig, al roerend koken tot het geheel een goudbruine caramelkleur krijgt.
    • Voeg terug 1 liter melk toe en de bruine suiker
    • Wanneer de mix begint te dikken, voeg je telkens melk toe.
    • Bij de laatste liter melk voeg je ook de bloemsuiker toe.
    • Laat verder indikken tot je bij het roeren de bodem van de pan kan zien.
    • Zet het vuur uit en blijf nog even door roeren.
    • Verdeel in potjes en laat afkoelen.
    • Werk af met opgeslagen Solo en met exotisch fruit.