Manjar blanco
Nagerecht uit Panama

Ingrediënten
Manjar blanco
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
boter 150.0 g
-
volle melk 12.0 l
-
suiker S2 2.0 kg
-
vanillesuiker 600.0 g
-
bruine suiker 600.0 g
-
bloemsuiker 360.0 g
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 1.0 l
-
maagzout 45.0 g
-
exotisch fruit
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verwarm de boter met 1 l melk, suiker S²;;, vanillesuiker en maagzout.
- Breng aan de kook en laat rustig, al roerend koken tot het geheel een goudbruine caramelkleur krijgt.
- Voeg terug 1 liter melk toe en de bruine suiker
- Wanneer de mix begint te dikken, voeg je telkens melk toe.
- Bij de laatste liter melk voeg je ook de bloemsuiker toe.
- Laat verder indikken tot je bij het roeren de bodem van de pan kan zien.
- Zet het vuur uit en blijf nog even door roeren.
- Verdeel in potjes en laat afkoelen.
- Werk af met opgeslagen Solo en met exotisch fruit.