Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • boter 150.0 g
  • volle melk 12.0 l
  • suiker 2.0 kg
  • vanillesuiker 600.0 g
  • bruine suiker 600.0 g
  • bloemsuiker 360.0 g
  • Solo Professional Koken & Opkloppen 1.0 l
  • maagzout 45.0 g
  • exotisch fruit

Nagerecht uit Panama

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verwarm de boter met 1 l melk, suiker S²;;, vanillesuiker en maagzout.
    • Breng aan de kook en laat rustig, al roerend koken tot het geheel een goudbruine caramelkleur krijgt.
    • Voeg terug 1 liter melk toe en de bruine suiker
    • Wanneer de mix begint te dikken, voeg je telkens melk toe.
    • Bij de laatste liter melk voeg je ook de bloemsuiker toe.
    • Laat verder indikken tot je bij het roeren de bodem van de pan kan zien.
    • Zet het vuur uit en blijf nog even door roeren.
    • Verdeel in potjes en laat afkoelen.
    • Werk af met opgeslagen Solo en met exotisch fruit.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu