Mosselen met witte wijn

Ingrediënten
Mosselen met witte wijn
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
mosselen 10.0 kg
-
Uien, ringen 10.0 st
-
Selder, groene - fijngesneden 10.0 st
-
boter 25.0 g
-
Platte Peterselie fijngesneden 1.0 st
-
laurierblaadjes 2.0 st
-
goede Italiaanse wijn 500.0 ml
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Fruit de groenten even in boter en laat 3 minuten zweten onder een deksel. Doe de mosselen in de pot. Leg de laurier erop en kruid af met de Knorr 3 pepers Puree. Overgiet met wijn en breng aan de kook onder een deksel.
- Schud de mosselen even op. De mosselen zijn gaar als alle schelpen open zijn.
- Doe de Amora Slasaus in een kommetje en serveer deze als mosselsaus.