Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

Bereiding

  1. Bereiding

    • Steam The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks gedurende 15 minuten op 100°C.
    • Meng het water, de Flora Professional Plant, de Knorr Bospaddestoelen Bouillon, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers, de Knorr Primerba Champignon en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten.
    • Breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
    • Verhit ondertussen de Phase Plus en bak er de Parijse champignons in aan.
    • Voeg deze toe aan de bekomen saus.
    • Voeg de voorgestoomde kipstukjes toe en werk af met het citroensap en de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu