Noordzeevissoep met oesters, kokkels, mosselen

Ingrediënten
Noordzeevissoep met oesters, kokkels, mosselen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Garnituur
Ingrediënt naam
Bereiding
-
ui, in ringen 1.0 st
-
venkel 1.33 st
-
courgette, in halve ringen 1.0 st
-
tomaat 1.0 st
-
tomatenpuree 1.0 tl
-
olijfolie
-
ricard 1.0 dl
-
droge witte wijn 2.0 dl
-
peper
-
zout
-
piment d’espelette 2.0 tl
-
bouquet garni
Garnituur
-
venusschelpen 35.0 g
-
kokkels 35.0 g
-
mosselen 35.0 g
-
noordzeevis 200.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Snijd de groenten grof. Stoof ze aan in olijfolie. Voeg de paprika-, knoflook- en tomatenpuree toe en stoof even mee. Blus met Ricard. Voeg de witte wijn en het bouquet garni en daarna de visfumet en 2 dl schelpdierenjus toe. Breng aan de kook, laat 20 minuten zachtjes pruttelen, blender fijn. Breng de soep op smaak met piment d’espelette, peper en zout -
Garnituur
Noordzeevis naar keuze (bijv. leng, steenbolk, rode poon, etc.) schaal- en schelpdieren (kokkels, mosselen, venusschelpen, krab, etc.) plakjes venkelknol en venkelgroen.De jus dient voor de soep