Onglet in sjalotsaus

Ingrediënten
Onglet in sjalotsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding sjalotsaus



Ingrediënt naam
Bereiding sjalotsaus
-
vetstof 20.0 ml
-
sjalotten, in ringen 500.0 g
-
laurierblaadjes 2.0 st
-
rode wijn 600.0 ml
-
rode porto 100.0 ml
Bereiding
-
Bereiding sjalotsaus
- Verhit de vetstof with Butter Flavour en stoof er de sjalot in aan.
- Voeg de Knorr Primerba Tijm en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en laat het geheel stoven tot de sjalot gaar is .
- Voeg de blaadjes laurier toe en blus het geheel met de rode wijn en de rode porto.
- Laat het geheel tot de helft inkoken.
- Voeg de Knorr Professional Authentic Demi-Glace
- Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.
- Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
- Breng op smaak met peper en zout.
- (Op het einde kan je eventueel al roerend klontjes koude boter onder de saus mengen.)