Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding sjalotsaus

  • vetstof 20.0 ml
  • sjalotten, in ringen 500.0 g
  • laurierblaadjes 2.0 st
  • rode wijn 600.0 ml
  • rode porto 100.0 ml

Bereiding

  1. Bereiding sjalotsaus

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de sjalot in aan.
    • Voeg de Knorr Primerba Tijm en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en laat het geheel stoven tot de sjalot gaar is .
    • Voeg de blaadjes laurier toe en blus het geheel met de rode wijn en de rode porto.
    • Laat het geheel tot de helft inkoken.
    • Voeg de Knorr Professional Natural Demi-Glace
    • Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Breng op smaak met peper en zout.
    • (Op het einde kan je eventueel al roerend klontjes koude boter onder de saus mengen.)
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu