Menu

Ingrediënten

+

Bereiding sjalotsaus

  • Phase with Natural Butter Flavour 900 ml 20.0 ml
  • sjalotten, in ringen 500.0 g
  • laurierblaadjes 2.0 st
  • rode wijn 600.0 ml
  • rode porto 100.0 ml

Bereiding

  1. Bereiding sjalotsaus

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de sjalot in aan.
    • Voeg de Knorr Primerba Tijm en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en laat het geheel stoven tot de sjalot gaar is .
    • Voeg de blaadjes laurier toe en blus het geheel met de rode wijn en de rode porto.
    • Laat het geheel tot de helft inkoken.
    • Voeg de Knorr Professional Natural Demi-Glace
    • Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Breng op smaak met peper en zout.
    • (Op het einde kan je eventueel al roerend klontjes koude boter onder de saus mengen.)