Pittige Koreaanse skewer met een spicy dip & smoky dip en gemarineerde Chinese kool (Kimchi)
/main-header.jpg)
Ingrediënten
Pittige Koreaanse skewer met een spicy dip & smoky dip en gemarineerde Chinese kool (Kimchi)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze





Skewer



Smoky dip

Spicy dip

Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
chinese kool 1.0 st
-
water 1.0 l
-
zout 100.0 g
-
suiker 40.0 g
-
dragonazijn 50.0 g
Skewer
-
varkensspiering in blokjes 1.0 kg
-
satéstokjes of spiezen 10.0 st
Smoky dip
-
Amora sauce bar Ketchup 250.0 ml
Spicy dip
-
sriracha saus 35.0 g
-
pijpajuin, fijngesneden 35.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Snij de Chinese kool in lange repen.
- Breng het water aan de kook en voeg het zout toe.
- Giet het kokende water over de gesneden kool en laat deze een halfuur trekken.
- Spoel de kool daarna goed af in koud water en knijp al het water eruit.
- Meng de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree Gember, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Vis, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika, de Conimex Sambal, de suiker en de dragonazijn tot een gladde pasta.
- Meng vervolgens de Chinese kool hieronder en laat marineren. Serveer het geheel.
-
Skewer
- Meng de blokjes varkensspiering met de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree Gember en de Conimex Sambal.
- Verdeel de blokjes vlees gelijk over de spiesjes.
- Bak of grill deze tot ze gaar zijn en serveer met een van de aanbevolen dips.
-
Smoky dip
- Alles goed mengen
-
Spicy dip
- Alles goed mengen