Plat Patatje & Faux-cisse | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Snijd de little gem salade in twee.
    • Verhit de Phase Plus en kleur er de little gem salade in aan.
    • Meng het water, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten, de Amora Mosterd Dijon en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
    • Voeg dit mengsel bij de little gem salade en laat de salade braiseren.
    • Haal de salade uit het braiseervocht en houd warm.
    • Indien nodig, bind de jus bij met Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux.
    • Verhit wat Phase Plus en bak er de The Vegetarian Butcher ™ NOBratwurst in aan.
    • Plaats op het bord wat van de écrassé van aardappel, gevolgd door de gebraiseerde sla.
    • Snijd de The Vegetarian Butcher ™ NOBratwurst in 3 gelijke delen en verdeel deze over de aardappel.
    • Verdeel de bekomen saus over het gerecht.