Plat Patatje & Faux-cisse
met The Vegetarian Butcher ™ NOBratwurst

Ingrediënten
Plat Patatje & Faux-cisse
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze




Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
kropje little gem (sla) 10.0 st
-
vetstof 25.0 ml
-
water 250.0 ml
-
écrassé van aardappel 1.0 kg
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Snijd de little gem salade in twee.
- Verhit de Phase Plus en kleur er de little gem salade in aan.
- Meng het water, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten, de Amora Mosterd Dijon en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
- Voeg dit mengsel bij de little gem salade en laat de salade braiseren.
- Haal de salade uit het braiseervocht en houd warm.
- Indien nodig, bind de jus bij met Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux.
- Verhit wat Phase Plus en bak er de The Vegetarian Butcher ™ NOBratwurst in aan.
- Plaats op het bord wat van de écrassé van aardappel, gevolgd door de gebraiseerde sla.
- Snijd de The Vegetarian Butcher ™ NOBratwurst in 3 gelijke delen en verdeel deze over de aardappel.
- Verdeel de bekomen saus over het gerecht.