Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


Een heerlijke saus bij je gevulde kalkoen, kalkoenrollade of kalkoengebraad voor de feestdagen? Deze romige kastanje-truffelsaus met cognac is vol van smaak en zelfs geschikt voor wie minder fan is van de aardse truffelsmaak. 

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Meng de kalfjus, kastanjepuree, culinaire room en peperpuree tot een homogene massa.
    • Breng aan de kook en voeg al roerend het maizena sausbinder toe.
    • Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om te binden.
    • Werk af met cognac en truffelpasta.
    TIP: Dé finishing touch die alle zintuigen verwent: schaaf enkele schilfers verse truffel of kastanje boven op het kalkoengerecht.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu