Saus met kastanje, truffel en cognac
Een heerlijke saus bij je gevulde kalkoen, kalkoenrollade of kalkoengebraad voor de feestdagen? Deze romige kastanje-truffelsaus met cognac is vol van smaak en zelfs geschikt voor wie minder fan is van de aardse truffelsmaak.
Ingrediënten
Saus met kastanje, truffel en cognac
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
Kastanjepuree 200.0 g
-
room 200.0 ml
-
cognac 30.0 ml
-
truffelpasta 30.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Meng de kalfjus, kastanjepuree, culinaire room en peperpuree tot een homogene massa.
- Breng aan de kook en voeg al roerend het maizena sausbinder toe.
- Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om te binden.
- Werk af met cognac en truffelpasta.