Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze puree

Bereidingswijze


UK

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze puree

    • Breng het water voor de puree aan kook en voeg van het vuur al roerend de puree toe, werk af met de boter en de Solo.
  2. Bereidingswijze

    • Verhit de Phase en bak de uien en de wortelen aan tot deze zacht zijn.
    • Voeg het gehakt toe en zet het vuur lager, gaar 5 min. verder en voeg de tomatenpuree en Worcestershiresaus toe, bak nog even verder.
    • Voeg het water en de Bouillon toe en laat een 40 tal min. sudderen.
    • Doe het licht vochtige gehakt in een diepe gastro van 6 cm. en verdeel er de puree over.
    • Verhit de oven voor op 180°C. en zet ongeveer 20-25 min. in de oven totdat de bovenkant bruin wordt.
    • Laat 5 min. staan voordat je de Shepherds pie serveert.
    • Indien gewenst, kan er ook met lamsgehakt gewerkt worden.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu